ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΤΑΣΗΣ 1000V WIHA SB25513 (43797)

Κωδικός προϊόντος: 437978 Κατηγορίες: ,

Πριν ξεκινήσουν μια ηλεκτρική εγκατάσταση, οι ηλεκτρολόγοι πρέπει να διασφαλίσουν ότι το περιβάλλον εργασίας είναι ασφαλές.
Ένας ελεγκτής τάσης απαιτείται για τη δοκιμή εναλλασσόμενων ηλεκτρικών πεδίων ή για τον εντοπισμό πιθανών πηγών σφάλματος. Μια πρώτη ένδειξη για το εάν δεν υπάρχει τάση είναι δυνατή με τον ανιχνευτή τάσης Wiha χάρη σε ένα οπτικό και ακουστικό σήμα. Μετά την ενεργοποίηση, το μόνιμα πράσινο LED δείχνει ότι είναι λειτουργικό. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής τάσης, οι λυχνίες LED ανάβουν από μπλε (ασθενής) σε πορτοκαλί σε κόκκινο (ισχυρή) ανάλογα με την ισχύ του εναλλασσόμενου ηλεκτρικού πεδίου. Απαιτούνται δύο μπαταρίες AAA, οι οποίες περιλαμβάνονται. Εάν η συσκευή δεν χρησιμοποιηθεί για 4 λεπτά, απενεργοποιείται αυτόματα για εξοικονόμηση ενέργειας. Ένας ενσωματωμένος φακός LED επιτρέπει τον φωτισμό σημείου μέτρησης σε σκοτεινό περιβάλλον και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξαρτήτως, ενεργοποιώντας και απενεργοποιώντας το χειροκίνητα. Χάρη στο εύχρηστο μέγεθός του, ο ελεγκτής τάσης με κλιπ ταιριάζει άνετα σε οποιοδήποτε πουκάμισο ή τσέπη παντελονιού. Χάρη στο διεθνώς προσαρμοσμένο άκρο μέτρησης, ο μετρητής τάσης είναι κατάλληλος για όλες τις παραλλαγές πρίζας παγκοσμίως. Ο μονοπολικός ελεγκτής τάσης υπόκειται στο πρότυπο EN 61010-1 / IEC 61326 και έχει σχεδιαστεί για CAT IV 1.000 VAC.

Σημείωση: Πριν και μετά από κάθε χρήση, ο ελεγκτής τάσης πρέπει να ελέγχεται σε μια γνωστή πηγή τάσης, προκειμένου να διασφαλιστεί η λειτουργικότητά του.

36,00

Scroll to Top