Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία Α.ΚΟΥΝΕΛΗΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε ιδρύθηκε το 1969 από τον Αντώνιο Κουνέλη και έχει ως έδρα την Βιομηχανική περιοχή Πατρών. Ως κύρια δραστηριότητα της ήταν η εμπορία σιδηρικών και εργαλείων στον οικισμό Κλαμάκι Ωλενίας σε ιδιόκτητο χώρο μόλις 70τ.μ.

Το 1996 η εταιρεία μεταφέρεται στην Βιομηχανική περιοχή της Πάτρας όπου στεγάζεται μέχρι και σήμερα σε ιδιόκτητες στεγασμένες εγκαταστάσεις 800τ.μ. Έκτοτε και μέχρι σήμερα κύριως τομέας δραστηριοποιήσης της εταιρείας αποτελλεί ο βιομηχανικός κλάδος. Στα πλαίσια αυτά και με γνώμονα την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, μέσα από την διάθεση των κορυφαίων οίκων στον τομέα της βιομηχανίας, η εταιρεία προχώρησε στην απευθείας εισαγωγή και εμπορία
βιομηχανικού εξοπλισμού ώστε να εξασφαλίσει για τους πελάτες της κορυφαίας ποιότητας υλικά, ετοιμοπαράδοτα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Κύριο μέλημα της εταιρείας αποτελλεί η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και βάση αυτής της στόχευσης έχουμε δημιουργήσει μεγάλο stock που σε συνδιασμό με το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό μπορεί να προσφέρει
αξιότιμες και πολύτιμες λύσεις

Τομείς Δραστηριότητας - Στόχοι

Βασικός στόχος της εταιρείας αποτελλεί η ολοκληρωμένη παρουσία της και υποστήριξη που μπορεί να παρέχει σε όλο το φάσμα του βιομηχανικού κλάδου και όχι μόνο. Η δραστηριότητα της εταιρείας επικεντρώνεται στον πνευματικό αυτοματισμό, τον βιομηχανικό εξοπλισμό και όλα τα αναλώσιμα που χρειάζεται ο πελάτης της. Για αυτό τον λόγο η εταιρεία εισάγει και αντιπροσωπεύει οίκους πρωτοπόρους στους κλάδους τους.

Εισαγωγές - Αντιπροσωπείες

Scroll to Top